Весна зваблива
Мою уяву пестила весна Зваблива, розпашіла від інтиму. Я грифелем вірша створю картину- Забється швидше серце, що пізна У цім малюнкові щось особисте, Незаймане, легке, дівочо- чисте, Як пелюст"ок цнотлива білизн"а. Відтінками зеленого розмаю Пянку весн"у я щедро прикрашаю.
Розбавлю фарбу співом солов"я, Щоб бачив світ, що відчуваю я.
|