Ніжно торкаються берега хвильочки,
Крига зійшла, усміхнулась весна,
Сонце цілує вербовії гілочки,
Пташки паруються ,буде сім`я.
Поле проснулося, дихає парою,
Коні готові , нагострений плуг,
Сонце спішиться ,хоч бореться з хмарою,
Кине проміння, засяє навкруг.
Ось обпереже проміннями теплими,
Сонячним сяйвом обійме поля,
Вийде господар і кроками твердими
Йтиме за плугом, проснеться земля!
|