Яка весна! Пахучі квіти!
Гудуть дерева-голоси.
Сміється сонечко і діти
Від казки-феї чар краси.
Трудівниці дзижчать бджілки,
Джмелики малі й джмелі.
Поважні дуже. Їх від гілки
Чутно з Неба до землі.
Весна вся квітне та дурманить,
Тягнеться,дзижчить,бринить.
Гурчить і блиска,барабанить.
Сміється,пестить і блищить.
Пахне листячком зеленим,
Любов'ю пахне і життям.
Личком всім таким натхненним
В очі дивиться дитям.
Яка весна! Блищать краплинки,
Цілує дощик та тремтить.
З сонцем граються хмаринки.
Весна,весна...чарівна мить!
Небесна квітка блима оком,
Підморгує всім почуттям.
Весна пливе пахучим кроком.
Весна окрилює життям.
|