фіулєтуві цьвіти
рустут субі биз мити,
то -широко, то- високо,
аш радії ваши воко,
шось ти хочут упувісти,
рузвилися сирид міста.
так, яґби вперто чикали
базару чи карневалу.
мовчки дивлються на небо,
бу пучути шось їм треба.
фіулєтуві цьвіти,
шу типер с тубом на "ти",
струнко встали, як на вічи,
дивляться міщукам ввічі.
ті- замучині з руботи
йдут дудому, там, де ко`ти,
там, де ко`ти, там де пси,
ти їм їдла приниси.
За фонетичну думку дуже дякую Вам. Вона мені зрозуміла.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")