Прийшла природніх змін пора, протерся лід на повороті, уже не мокра,а в болоті, біжить додому дітвора... Співають з вітром птахи перші, відчули легкий тепла дотик, весна іде до нас навпроти, хоча зима,ще справи вершить... А небо сповнилось блакиттю, попри холодну скрізь палітру, в моїй душі так легко...світло, я б вічно жив цією миттю... Прийшла природніх змін пора, у колориті...наостанок, Зимо-весни прощальний ранок, я запишу немов слова...
|