Весна… А за вікном – зимова прохолода, Нема яскравих та чарівних барв. Вдягати чорне вже давно не мода - Я зав’яжу барвистий шарф. Весняний день чомусь не гріє, Лиш гріє шалик-рятівник. А у кишені тихо тліє Давно забутий записник, Забутий мною і весною, Закинутий з німих висот. Даремно, він лежав зимою, Не списаний, малий блокнот.
|