Квіти
(Загадка)
Фіолетові ці квіти на ніжках довгеньких,
Зростом зовсім не великі, а навіть маленькі.
Кореневище повзуче, з розетки листочки,
Квітки – це з п’яти пелюсток маленькі віночки.
Проростають на узліссі і на галявині.
Радість щовесни приносять зрослому й дитині.
Аромат чудовий мають та зірвати жалко.
Називають їх в народі запашні ...
(иклаіФ)
24.04.2011р Пилип Тихий
Пасха
|