Весни тріумф
На узліссі і в долині
Золотіють квіти нині.
Це підбіли й первоцвіти,
Людям шлють весни привіти!
Незабаром і кульбаба
Привітати буде рада.
Тріумфальний хід весни
Так продовжують вони
Та барвіночок хрещатий,
Пролісками розпочатий.
Буде джмеликам робота
Бо їм їсти так охота!
Зиму всю в гнізді сиділи -
Дуже сильно зголодніли.
05.05.11р. Пилип Тихий
|