Звечоріло, зашуміло Небо наче, щось сумне Може щось сказати хтіло Але вітер не дає Ось додолу пролетіла Біла зіронька з гори А за нею так багато Білих зірочок летить То вони додолу пада, То кружляють у танку Це вже сніг вкриває землю Застилає все навкруг Це зима сувора, люта Хоче вже до нас прийти..
Так, зима уже у нас на порозі, а над віршем треба трохи попрацювати. Підправити риму і такий от вислів "То вони додолу пада, " вона(він, воно) додолу пада, так можна сказати, а вони - то ніяк, але то тільки моя суб'єктивна думка. Успіху!
Дякую за коментар.. це тільки початок,думаю згодом буде краще..
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")