З Новим Роком!
Я Вас вітаю з Новим Роком!
Життя так мчить - в вухах гуде!
Не встигнеш і моргнути оком,
Як рік новий старим буде!
З Новим Роком! З новим щастям!
Хай задумане все вдасться!
Щоб здорові і веселі
Всі були в Вашій оселі!
01.01.2013р. Пилип Тихий
|