Яке чудове Ваше місто,
А Ви, мов янгол світлий в нім –
На Вас сузірь палке намисто,
За Вами зорь багряних німб.
Я з Вами – де б не заблукали,
Як талісман, як оберіг –
В кафе за чашечкою кави,
На перехрестях всіх доріг,
У присмерках і на світанку,
В проваллях вуличок вузьких.
Кажіть мені всі забаганки –
Я радий виконати їх.
Кажіть мені – я все здолаю,
Кажіть – я всіх перемОжу,
Як треба, то переконаю,
А як не зможу, ублажу.
Немає серцю перепонів,
Усе здійсню заради Вас,
Молюсь Вам ревно, мов іконі,
Минає час, та шал не вгас.
Так, шал не вгас, і Ваше місто
Вдягається в зимовий день –
Тьмянішає сузірь намисто,
Все вище сонечко бліде.
І я крокую містом Вашим
А під ногами сніжний наст,
І сподіваюсь на найкраще –
У Вашім місті стріти Вас
10.02.2013
|