Читаєш, а по тілу мурахи від задоволення!!!!! Таке відчуття, що знаю ту пісню, ті соснові лапи...що то до мене вони стукают у шибки.... такі слова, такі сполучення слів, що хочу їх запам"ятати, проговорювати по кілька разів, як музику..... ось вони: "хтось стривоже тебе і повторно ще жити заставить" "у танго - мисливськім двобої - свій страх подолала - перемогу здобула над богом. навесні. малим оленятком" як в танго торкались крила... "пелюстки повз нас летіли - так біло, смертельно біло", бо в памяті плям нема...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")