Заплакали по вулицях пейзажі, Закінчились їх білосніжні сни, З провиною в очах морозів стражі, тримають відповідь у матінки зими. Заплакали по вулицях пейзажі, струмочками біжать у безліч рік, із острахом в очах льодові пажі, щосили стримуюють весни шумний потік. Мовчить зима,безсило,мудро,кволо лиш уночі залатує дренажі, а новий день-і знову все по колу, і сльози ллють по вулицях пейзажі.
|