Наперекір синоптиків прогнозам,
Линяє грудень зайцем на ходу.
Хрумтять сніги, гартовані морозом,
Сьогодні прямо в сонця на виду.
Пливе блакить, обтяжена промінням,
Над білизною сонною шляхів.
Це – нагорода за моє терпіння,
-
Зневіру давню у пророцтво слів…
|