Пане, Миколо, всі ми чекаємо весну, і вона неодмінно прийде. Вірш хоч і про весну, але дуже кострубатий, ось я вам підкажу, зайдіть в Google і знайдіть програму "Перевірка розміру" вона порахує вам склади у вірші і ви побачите, який там різнобій 8,9,10, а щоб вірш читався легко, крім правильно підібраних слів треба, щоб склади мали якусь систему, чи всі по(наприклад)6, чи 8 і 9, чи 11 і 10 це буде залежати від вашої думки, яку ви вкладете в рядочок. Бажаю успіху!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")