Чарівною повінню
блакиті
Літні дні на
землю пролились,
Щоб у полі
визрівало жито
І бриніла
жайворами вись.
Щоб раділи діти
безтурботно
Жданій волі
незабутніх днів
І вписали потім
у полотна
Барви трав і
подуви вітрів.
Щоб і я, тут
правди ніде діти,
Взимку
чимчикуючи шляхом, -
Був зігрітий спомином
про літо
І наповнив вас
його теплом.
29.06.12
|