Дякую Вам ,пані Алла,за прочитання та зауваження,вони дуже слушні.Огріхи мої ,-як на долоні.Що значить музикальний слух!Вірш переробив.Як вийшло,-гляньте.Оновлений варіант зараз на сайті.Ще раз дякую.Заходьте,буду вельми радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дякую Вам ,пані Катерино,за коментар та оцінку.Половину Вашого"Браво!"передам пані Аллі,це вона вичитала мої огріхи,а я тільки виправив.Щиро Вам вдячний за те, що заходите та читаєте.Заходьте ще,буду радий.Успіхів Вам та натхнення.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")