Спекотний
серпень сонцем промениться
І золотить
покошені луги.
Густий настій із
чебрецю й душиці
Устояно –
солодкий навкруги
П’янить нестерпно кожен день без міри
Думки поснулі
тайною натхнень,
Яка душі моїй
вертає віру
В те, що слова
дозріють для пісень.
06.08.12
|