Щиро дякую вам,Оксаночко ! Мої творіння всі прості,бо кожному своє,у вас гарні "з чаклунством", з загадковістю,а у мені цього не дано,то хай буде вже так, ажде і ви і я бранки поетичного слова.
Ви цілком праві, п.Галино, було, було літо потім "Швидко ,поспіхом зібралось" і вже його нема, принаймі це так у нас в Одесі, може ще й буде тепло, але зараз цілковита осінь. Вірш дуже сподобався.
...Посаджу їх біля столу, Влаштую гостину, Всіх зберу у дружнє коло, Мов свою родину. Посумую, порадію, Ще й помрію трішки. Теплий спогад - то надія (Гріє взимку ніжки)
Знаю я цю нар.приказку,але і вживають в розмовній мові такий вислів,наприклад:" Не барися довго з своїм рішенням,бо зима вже за горами!"Дякую за коментар.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")