О.літо.літечко зелене В своїм яскравім фартушку Ішло,всміхаючись повз мене Й несло за спиною в мішку: Чарівних квітів ціле море Суниць і полуниці досхочу О, миле літечко чудове Я так теье люблю.люблю! Ти нас природою чаруєш, Даруєш радість і тепло Красою ніжною дивуєш І знов даруєш нам добро! О,літо,літечко зелене Ми так чекаємо тебе Іди скоріш,скоріш до мене Даруй всім небо голубе!
|