Теплої літньої днини про що й писати, як не про нього, літо наше золоте. Але, як на мене, є й деякі невідшліфовані моменти. От наприклад, у третьому катрені я б другу строфу виклав у такій редакції "яке раненько здійметься увись", а четверту "прошу, так швидко в осінь ти не мчись". Було б рівніше як за складами, так і за наголосами. Але це як на мене, а в кожного поета своя філософія слова, тому сприймаю так, як є.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")