Жабки співали,
Вмить перестали.
Лелека пролетів!
***
Замовкла чому?
Ти ж бо співачка,
Жабко зелененька!
***
Раніше клювало,
Тепер перестало,
Хоча б заколихало…
***
Мчить, мов торпеда,
Через ставочок
До своїх дочок.
Сніданок везе.
Красунька ондатра.
***
Якраз, перед заходом сонця,
Плете тенет своїх віконця
Цей довгоногий павучок.
***
Місяць з’явився.
Так розсвітився –
Зірок не видно за ним.
***
Виноград паліє.
Господар радіє –
Гарний урожай буде!
***
Яблука біліють
І сливи синіють –
Літу кінець іде.
31.08.2010р.
|