Я забув твою посмішку, мамо,
Чи змінилась вона, чи так само,
Посміхнешся мені, як раніше,
Повертайся додому скоріше.
Мого кращого друга Миколу
Мама завжди приводить до школи,
Лиш зі мною є поруч бабуся.
Я молюся за тебе, матусю.
А бабусю я завжди жалію,
Бо вона дуже часто хворіє
Та все плаче тихенько ночами.
Повертайся і будь разом з нами.
|