Катрусю, придумай якись конкурс, а нагородження переможця - буде на зустрічі. А про приз щось придумаємо. Головне ж гра, участь, розвага. От було б гарно і на сайті веселіше. Сьогодні відгуляємо Софійкине свято, а завтра почнемо думати над конкурсом!
Світланко, дякую, рідненька. Ми там усі були переможці, бо кожен вірш цікавий про-своєму, та й розважилися під час конкурсу. А радіємо за інших - то це хороша риса, значить - бажаємо один-одному добра.
Ви знаєте, Тамаро, що завжди в мене асоціюєтесь з добрячою дозою оптимізму, дружби і довіри. а цей вірш мене ще більше, до того, ще й як музиканту, добавив хорошого настрою!!! От!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")