Згадалося, як раніше доньку на кілька неділь проводжав із валізкою більшою за неї. Говорив малій, що тут батько допоможе, а там? А там, сміялася, не твоя турбота! Життя!!!
Хто ж валізу понесе? Ліза думає усе Тьотя Тома не поможе Їй нести валізу Роми. Може дядько Дід візьме І валізу понесе? Ні...він теж уже "працює" І несе валізу доні..... Ну сміливці, вийдіть з хати Поможіть хоча б підняти.
Так справжні джентельмени допомагають мамам складати валізи: Почали складать в чулані, А проснулись на дивані. Де валіза, де чулан? Винен хто? Мабуть диван!
Класний віршик! Чебурашку згадала, який казав крокодильчику Гені: " Я чемодан возьму, а ты возьми меня"...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")