На дієту сіла Ліза: У спідницю вже не влізе, Хоче бути гарна, модна, Тільки дуже вже голодна... Шоколад, сосиски, сало Все сусіди розібрали. Гречку їсть пісну, салати, Печива немає в хаті. Каже дівка блідолиця: «Ні! Куплю нову спідницю!»
Ліза хниче, ліза плаче, йде в крамницю по калачик... Тільки ж очі завидющі, і в крамниці Лізу плющить: накупила м'яса, сала, та все мало, мало, мало. Кілограмчик балика, Кетчуп теж до шашлика! Ще й свіженькі печериці... Ну її, оту спідницю! Ось насмажить, ось наварить! Та й одягне шаровари!
Якби це Лізі передати, що вона гарна і модна навіть така........дородна
На дієту не сідай Чуєш Лізо, почекай Шоколад, сосиски, сало Все назад позабирай. Що тобі оті салати? Жени гречку пісну з хати І навіщо ця проблема Цеж як мучитися треба? Ти одне запам"ятай "Що таку як ти у хаті Мріють всі мужчини мати"
Гоне Ліза гречку з хати (Краще в неї вже стрибати ) Та сусіди з'їли сало Й шоколад... От постраждала Бідна Ліза. Не біда! Бо вона ще молода, Ще знайде своє дівчИна. З Днем Святого Валентина!
Хто вона, ота Ліза, що так сподобалася тобі, Тамаро? Не вона випадково Олексієвого діда за шию тримає? Бідолаха сіла на таку дієту, що ледве зрання родивився трохи її... Симпатична усмішка.
Правильо, Оксаночко! Чому відмовлятися від такої солодкої радості, як шоколад! Якщо людині чогось не вистачає, або вона чимось незадоволена, то не може почувати себе щасливою.
ДАМ У БОРГ ГАРНИЙ НАСТРІЙ,ПІД ВІДСОТКИ -це я вирішила ближче з вами познайомитися і почитала цього вірша,від того отримала гарний настрій і без відсотків,дякую вам,пані Тамаро.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")