|
Давайте знайомитись
| |
guska
♀
| Date: Нд, 29.03.2009, 15:35 | Message # 61 |
| Вибачте, шановна Mira, але спішу з Вами не погодиться, бо Ваша творчість, як і творчість будь-кого, хто пише складається саме із рядків, а в кожний рядок вкладено не тільки Вашу думку, але й Вашу душу. Для себе саме так і розумію творчість. Але guska - проста пташка, можливо не така вишукана, як Ваша творчість, тож простіть мені мою примітивність. З повагою до Вашої креативної творчості guska.
semper tiro
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Чт, 02.04.2009, 15:01 | Message # 62 |
| Ваша творчість також креативна, інколи незвичайна. Плюс до цього, є й особливі "гуски".Додано (02.04.2009, 15:01) --------------------------------------------- Почала писати, але не дописала. Я не розумію, що такого в моїй творчості вишуканого. Я й так стараюся не писати для величі. Можливо, це душа вишукана, але за собою я такого не помітила. До того ж в моїх віршах (деяких ще не опублікованих) багато простоти, просто відчуттів, невеликої сатири, іронії, але ж не вишуканості. В мене постає питання: чи ця вишуканість добра? Чи сприймаєте її Ви, як частину творчості? Чи це просто вишуканість, а не думки? Мені це важливо знати, бо я пишу для людей, а не для себе.
Більше враження для чоловіка це вираз обличчя, який надягає на себе жінка, а не сукня, що натягнена на її тіло.
|
|
|
|
толік
♂
| Date: Чт, 02.04.2009, 16:56 | Message # 63 |
| здрастє я толік вірші писати не вмію - народжений повзати трохи прози написакав, то не варто уваги але дуже полюбляю читати віршики (казочки для дорослих) себе люблю за те, що лишився до сьгодні дининою (багато хто перетворюється в скотину) з повагою та радий новим знайомствам
|
|
|
|
guska
♀
| Date: Чт, 02.04.2009, 19:12 | Message # 64 |
| Шановна Mira, навіть не сумнівайтеся, що Ваша вишуканість добра і справді це частина творчості. Від Ваших віршів, як мені здається розповсюджується добра енергія. Ото просто така застаріла guska не зрозуміла сказаного та й по всьому. Це тільки доводить, що Ви талановита. Просто я ще не доросла до такого сприйняття світу. Вибачаюсь. З щирими побажаннями всього найкращого guska.
semper tiro
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Пт, 03.04.2009, 17:15 | Message # 65 |
| Хух, аж на душі полегшало. А то здавалося, що нікому мої вірші не потрібні. звісно, друзі і родичі підтримують, але це ж зовсім не те, що слова з іншої сторони. До речі, Ви доросли думками, але сприймаєте їх іншими словами. От і все.
Більше враження для чоловіка це вираз обличчя, який надягає на себе жінка, а не сукня, що натягнена на її тіло.
|
|
|
|
guska
♀
| Date: Сб, 04.04.2009, 12:51 | Message # 66 |
| Можливо воно так і є. А Вам би не потрібно було так "зациклюватись " на словах з іншої сторони. Скільки людей - стільки думок. Тому, якщо душа "співає", коли пишете вірші, то більше нічого і не треба.Хоча, звісно, цікаво, що скажуть люди, але у Вас повинна бути Ваша власна думка на все. Бажаю успіхів у творчості. Guska.
semper tiro
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Сб, 04.04.2009, 19:34 | Message # 67 |
| Я не зациклююся на думках інших. Знаєте, як говорять "на вкус и цвет товарища нет". Всім не можна сподобатись. В різних людей різні погляди, не можна кожній догодити і сподобатися. Мені просто хочеться послухати інших. Стороння критика ніяк не вплине на розвиток моєї творчості. Я теж Вам бажаю успіхів. Дякую за допомогу, і просто за розмову.
|
|
|
|
guska
♀
| Date: Нд, 05.04.2009, 13:31 | Message # 68 |
| Дякую за побажання. Хай щастить. guska
semper tiro
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Пт, 10.04.2009, 09:54 | Message # 69 |
| І після слів "хай щастить" шановної gusku всі затихли. Люди, надворі весна. Життя "бурлит". Скільки всього нового, тому заходьте на сайт і читайте мої вірші. Ось так.
|
|
|
|
COCODE
♂
| Date: Ср, 15.04.2009, 21:19 | Message # 70 |
| Мене звати Міша. Я з львівщини. Я рахую ,що щаслива та людина, яка себе знайшла в житті. Напривеликий жаль, це не про мене. Можливо це і є причина мого агресивного характеру. Я іноді і сам собі дивуюся, можу спалахнути за долю секунди. Часто це мені приносить шкоду. Правда одного разу врятувало життя. От і думаю емоційність з агресією це добре чи погано. Хочеться бути справедливим, але все важче це робити. Та і сам у житті наробив безліч помилок. Одним словом маю важкий характер, хоча ніби і веселий по житті. І ніби оптиміст, але і песимізм у мені теж присутній. Вірші почав писати з 2006 року. Саме вернувся з України в Італію і щось так стало......ніяк. Я немаю права себе назвати патріотом, але хотів би ним бути звичайно. Хочеться багато що змінити в житті України, але на жаль неможу.Бісить власна безпорадність. Маю чудову дружину, яка мене терпить( Тетяна ) і супер сина. З сином відносини не як тато з сином, а як кращі друзі Йому шість років. В Італії з 2000 року.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Ср, 15.04.2009, 22:39 | Message # 71 |
| Quote (COCODE) емоційність з агресією це добре чи погано - навіть не знаю, чи добре, але якщо це допомогло Вам у житті і допомагає зараз - це добре. Одна порада (я про це вже писав на сайті і її знають майже усі) - перед тим як відповідати на грубі слова - порахуйте до десяти, а якщо і потрібно - до ста ( ), а потім відпвідайте - багатоьох конфліктів Ви оминете!
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
guska
♀
| Date: Чт, 16.04.2009, 07:36 | Message # 72 |
| Шановний Мішо! Не можна так падати духом. Якщо Ви запальний такий, що не завжди гарно, то цьому можливо зарадити. У мене часто-густо бувають у житті моменти, коли своїми діями можу усе згубити. Тоді допомагають прості заходи: можна зробити, як радить шановний virchi, або декілька разів глибоко вдихути, якщо і це не допомагає, то (якщо Ви віруюча людина), просто попросити про допомогу короткою молитвою. Сподіваюсь, що допомогла Вам хоч трохи. І де б Ви не проживали, хоч в Італії, хоч на Марсі - якщо Вам пече, що твориться на любій Україні, якщо Ви сумуєте за нею, та переймаєтесь її сьогоднішнім станом, прославляєте її словом і ділом, не боїтесь уголос сказать, що Ви зі славної України, у своєму синові сієте зерно любові до Батьківщини його тата, то Ви - патріот. А своїй коханій дружині не жалійте доброго слова та ласки, бо Ви ж її кохаєте. Нехай у Вас усе буде гаразд. З повагою до Вас, guska.
semper tiro
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Чт, 16.04.2009, 20:38 | Message # 73 |
| Мішо, я згодна з "гускою". Духом не треба падати. От я впала зовсім духом. Сили нема. Але вірші в мене стали ще кращими. І не знаю від чого. Можливо, від безсилля. Я здалася. Навіть вирішила піти з сайту. Сьогодні публікую останні вірші. Якщо хочете, почитайте.
|
|
|
|
COCODE
♂
| Date: Чт, 16.04.2009, 21:32 | Message # 74 |
| Я зрештою і не падаю духом. Просто описав трошки свої погані сторони характеру. Пробував іноді порахувати до десяти, та невстигав. Щось в мені сильніше за мене. Неговорю вже про цифру сто. Розумію що це погано, прикладаю всіх зусиль щоб себе стримати, та нажаль не завжди виходить. Дякую за поради, я впевнений що вони мені в певній мірі допоможуть. А тобі Міро я б нерадив іти з сайту, може трошки відпочити від життя в неті, але не йти. За девять років життя в Італії я ще ніразу несказав що я не українець. Іноді було соромно це казати, після певних дій наших політиків. Але завжди казав. Мені часто говорять чому я так повстаю за Україну, вона ж мені нічого не дала....відповідаю:недала мені влада українська, а моя земля мені все що треба дала, ви просто цього не бачете. От так.
шукаю те чого нема
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Пт, 17.04.2009, 15:06 | Message # 75 |
| Правильно, Мішо. Де б Ви не були, треба гордитися за свою країну. Яка не є при ній влада, а це Ваша Батьківщина. І тут нічого не поробиш. Треба лише любити. Щодо мене, то і Інтернеті я не живу, і не так часто буваю. Зовсім з сайту йти вже передумала. Але й довірятися людям, як раніше не буду, бо все-таки боляче. Тому прощатися зі мною не треба. Поезію я ніколи не покину. Ось так. тому читайте новий вірш. я за озера з сотнями качок, і за гаї плаксивих верб й калину попалася на твій гачок, бо я люблю тебе, Вкраїно. і за Карпатські гори і за Крим, і низовини із полями квітів, і за пахучий подорожній дим, й за борошно для хліба в ситі. і за жита і хмари наді мною, і за стежки до загадок дібров. і за схід сонця із його косою - люблю тебе Вкраїно із розмов. люблю тебе я за мяку траву й за прохолодну росу вранці. і за повітря чисте у бору і за дітей з курчатами на ганці. люблю тебе за те, що ти вже є, і що не кидаєш усіх нас на чужині. із твого сходу сонечко встає. ой вічна память тобі. Вкраїні!
Post edited by Mira - Пт, 17.04.2009, 19:37 |
|
|
|
|
|
|