|
Діткам і їх батькам)))))
| |
natalya-gurkina
♀
| Date: Нд, 24.05.2009, 12:20 | Message # 1 |
| Діткам і їх батькам (авторські вірші, загадки, скоромовки, ігри, казки, тощо...) Ви пишете для дітей? Тоді Вам сюди! Додавайте свої твори і давайте зробимо на форумі сайту "віртуальну книгу" для діток і їх батьків))))) :91_smile-6:
Attachment:
4472197.gif
(13.0 Kb)
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Сб, 08.06.2013, 13:12 | Message # 106 |
| МОЄ ДИТИНСТВО.
МОЄ ДИТИНСТВО ЗАХОВАЛОСЬ, У ЛУЗІ , В КВІТАХ ЗАПАШНИХ. А МОЖЕ В РОСАХ ЗАБЛУКАЛО, І ЗАБЛУДИЛОСЯ У НИХ?
А МОЖЕ ДЕСЬ ПО МІЖ ЗІРКАМИ, ВОНО ЗНЯЛОСЯ У ПОЛІТ, А МОЖЕ ТАМ, В ОБІЙМАХ МАМИ, ТИХЕНЬКО ТАК СОБІ СИДИТЬ?
ЧИ НА БАБУСИНІМ ПОДВІР”Ї, А МОЖЕ В ПОЛІ НА МЕЖІ, А МОЖЕ В ГОЛУБИНІМ ПІР”Ї, ЩО ЗАГУБИЛОСЬ У ТРАВІ?
ЙОГО Б МЕНІ ПІТИ ШУКАТИ, ТА ЗНАЮ Я, ЩО КРІЗЬ РОКИ, І НА ПОРОЗІ В РІДНІЙ ХАТІ, ЙОГО УЖЕ НЕ ВІДНАЙТИ.
Attachment:
2392641.jpg
(73.6 Kb)
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
Post edited by natalka7474 - Сб, 08.06.2013, 16:26 |
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Сб, 08.06.2013, 14:22 | Message # 107 |
| НАША ПІСЕНЬКА.
ЗАСВІТИ НАМ СОНЕЧКО ЯСНЕ, ЗАСВІТИ НАМ СОНЕЧКО КРАСНЕ, СОНЕЧКО СЯЄ, / ЗЕМЛЮ ЗІГРІВАЄ, / ТИ СВІТИ НАМ СОНЕЧКО ЯСНЕ./ 2 рази.
ЗАСВІТИ НАМ ЗІРОНЬКО З НЕБА, БУДЕМО СПІВАТИ ДЛЯ ТЕБЕ, ЗІРОНЬКО ЯСНА, / ЗІРОНЬКО ПРЕКРАСНА, / ЛИНЕ НАША ПІСНЯ ДЛЯ ТЕБЕ./ 2 рази.
ЗАСВІТИ НАМ ,МІСЯЦЮ- БРАТЕ, БУДЕМ І ДЛЯ ТЕБЕ СПІВАТИ, ПІСНЯ ПОЛИНЕ, / АЖ У НЕБІ СИНІМ, / БУДЕ НАША ПІСНЯ ЛУНАТИ./ 2 рази.
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
Post edited by natalka7474 - Сб, 08.06.2013, 18:00 |
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Сб, 08.06.2013, 16:09 | Message # 108 |
| НА ЛУЖКУ.
ПОЖЕНУ Я НА ЛУЖОК, ГУСАЧКІВ І ГУСОЧОК. ТАМ ЗЕЛЕНА Є ТРАВА, І СПОРИШ, І КРОПИВА. ТАМ РОМАШКА І ЧЕБРЕЦЬ, І ЛОПУХ Є І МОКРЕЦЬ, НА ЛУЖКУ,НА ЛУЖКУ, РІЗНИХ ТРАВ Я НАБЕРУ.
ВДОМА КРІЛЬ ВУХАТИЙ Є, І ЧЕКАЄ ВІН МЕНЕ, ЩО ДО НЬОГО Я ПРИЙДУ, І ТРАВИЧКИ ПРИНЕСУ.
Post edited by natalka7474 - Сб, 08.06.2013, 16:20 |
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Сб, 08.06.2013, 19:15 | Message # 109 |
| СКОРОМОВКИ ДЛЯ МАЛЯТОК.
У ЛІСОЧКУ НА ГОБОЧКУ, Є ОПЕНЬКИ НА ПЕНЬОЧКУ, НАЗБИРАЮ Я ГРИБОЧКІВ, І ПОСОЛЮ ЇХ У БОЧКУ.
НА РІЛЛІ,НА РІЛЛІ, ПОСІДАЛИ ЖУРАВЛІ, ОЙ ПІДУ Я У ПОЛЯ, ЩОБ ПОБАЧИТЬ ЖУРАВЛЯ.
ШИЮ,ШИЮ,ВИШИВАЮ, НИТКУ В ГОЛОЧКУ ВСИЛЯЮ. ВИШИВАТИ Я НАВЧУСЯ, І ПОРАДУЮ БАБУСЮ.
МЕЛЬНИК МЕЛЕ У МЛИНІ, НАМОЛОВ МУКИ МЕНІ. Я ТІСТЕЧКО ЗАМІШу, ВАРЕНИЧКІВ НАВАРЮ.
Post edited by natalka7474 - Сб, 08.06.2013, 19:30 |
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Сб, 08.06.2013, 19:23 | Message # 110 |
| НАМИСТЕЧКО.
РОЗІРВАЛАСЬ НИТОЧКА,РОЗІРВАЛАСЬ, І НАМИСТО МОЄ ПОРОЗСИПАЛОСЬ. Я УСІ ПЕРЛИНОЧКИ ПОЗБИРАЮ, І НА НОВУ НИТОЧКУ НАСИЛЯЮ.
ВДІНУ Я НАМИСТЕЧКО У НЕДІЛЮ, І ПІДУ Я З МАМОЮ НА ВЕСІЛЛЯ, ПІД СОПІЛКУ,БАС,ПІД ЦИМБАЛИ Й БУБЕН, КРАЩЕ ВІД УСІХ ТАНЦЮВАТИ БУДУ.
Post edited by natalka7474 - Сб, 08.06.2013, 19:28 |
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Нд, 09.06.2013, 09:38 | Message # 111 |
| КУРЯЧА НАУКА.
ВИХОВАТЕЛЬКА В САДОЧКУ НАМ РОЗПОВІДАЛА, ЯК ОДНОГО РАЗУ КВОЧКА, КУРЧАТ ПОУЧАЛА:
-ВИ КУРЧАТА МОЇ МИЛІ, ХОРОШІ МАЛЯТА, ВАМ РОЗКАЖУ, ЯК У МИРІ З ЛЮДЬМИ ПРОЖИВАТИ.
ЩОБ ВАС ПРУТИКОМ НЕ ГНАЛИ, З ГОРОДУ ДОДОМУ, ТО НЕ ПОРПАЙТЕ РОЗСАДУ, У ГОРОДІ ТОМУ.
ЩОБ ВОДИЧКУ ВАМ УСІМ, ЧИСТУ ПОПИВАТИ, ТО НЕ ТРЕБА НІЖКИ В НІЙ, ЗАВЖДИ ПОЛОКАТИ.
НА ДОРОГУ НЕ ХОДІТЬ, ДЕ МАШИНА ЇДЕ, А НЕ ТО ВАС НЕНАРОКОМ, ВОНА ПЕРЕЇДЕ.
ЩОБ НЕ СТАЛОСЯ НІЧОГО, ПОГАНОГО З ВАМИ, БУДЬТЕ ЗАВЖДИ І УСЮДИ, ВИ ПО БЛИЗУ МАМИ!!!
Post edited by natalka7474 - Нд, 09.06.2013, 09:40 |
|
|
|
barankev-alla
♀
| Date: Ср, 12.06.2013, 12:58 | Message # 112 |
| Сонечко. (Для дiтей)
Автор: Алла Баранкевич
Сонечко так радісно вже сяє, У віконце кожне заглядає. Діти вгору руки піднімають, І проміння сонячні лапають.
Радіють всі що літо вже прийшло, Та радість і тепло їм принесло. В них крізь пальці промінці тікають, Діточок усіх теж звеселяють.
Я -українка і цим пишаюся! Сама з Львівщини. Пишу вірші, гуморески і тексти пісень з 10 років. Моя професія юрист. В житті головне - сім"я, діти, батьки і поезія! Ціную життя - воно дано Богом один раз!
Post edited by barankev-alla - Ср, 12.06.2013, 13:01 |
|
|
|
barankev-alla
♀
| Date: Ср, 12.06.2013, 14:05 | Message # 113 |
| Вітерець.( Для дітей)
Вітерець, цей вітерець, Біжить собі навпростець. Дуже швидко так біжить. І куди ж це він спішить?
Біжить в ліси і в гори, Обіймає всі простори. Кожний день кудись спішить? Все біжить, біжить, біжить...
А коли він добіжить, То приляже і поспить. Під гарною вербою, Що там понад водою.
Я -українка і цим пишаюся! Сама з Львівщини. Пишу вірші, гуморески і тексти пісень з 10 років. Моя професія юрист. В житті головне - сім"я, діти, батьки і поезія! Ціную життя - воно дано Богом один раз!
Post edited by barankev-alla - Ср, 12.06.2013, 14:06 |
|
|
|
barankev-alla
♀
| Date: Пт, 14.06.2013, 17:44 | Message # 114 |
| Кроленята. (Для дiтей) Автор: Алла Баранкевич
Кролів кролиха народила, Пушком сіреньким їх накрила. Багато кроликів маленьких, Біленьких, чорних і сіреньких.
Всі до матусі притулились, Теплом від неї вже зігрілись. Материнське молочко ще ссуть, Дуже смачне і поживне п'ють.
Швидко кроленята підростуть, Та вагу велику наберуть. Всі радіють діти, що кролі, В клітці є великі і малі.
Post edited by barankev-alla - Пт, 14.06.2013, 17:44 |
|
|
|
barankev-alla
♀
| Date: Вт, 18.06.2013, 01:50 | Message # 115 |
| Маленький слоник.(Для дітей)
Живе в нас слоник в зоопарку І веселить дітей він зранку. Всі діти фрукти йому носять, Та з ним зробити знімок просять.
Це слоненя дуже маленьке, Таке сіреньке і гарненьке. Він дуже довгий хобот має І їжу в рот ним запихає.
Всі слонику радіють діти, Приносять печиво й конфети. Він в дірку хобот запихає, В дітей з рук їжу забирає.
Post edited by barankev-alla - Вт, 18.06.2013, 01:51 |
|
|
|
barankev-alla
♀
| Date: Вт, 25.06.2013, 22:13 | Message # 116 |
| Гусенята. (Для дiтей.)
Біжать гусенята до річки, Що би напитись там водички. Також поплавати ще трішки І помочити в воді ніжки.
Там плавають всі досхочу, Не бояться теж вони дощу. Бо пір'ячко в них швидко сохне, І на дощі майже не мокне.
Потім додому підуть їсти. Поївши - на траву присісти. Поспати трішки, відпочити, Щоб знову плавати зуміти.
Post edited by barankev-alla - Вт, 25.06.2013, 22:14 |
|
|
|
|
|
|