Ласкаво запрошує табір малечу І плавати й грати тут буде доречно. Тому рюкзаки біжи швидко збирати, Отримай путівку, щоб в морі пірнати.
Солоная хвиля нам тіло обмиє, Пісочок гарячий, як змерзнеш – прикриє. Енергії Сонця на всіх вистачає Купатися хочу, та мама гукає - А може ще трошки? – Вже Сонце сідає.
Чимчикує горобець Чимчикує горобець по асфальту навпростець, до домівки поспішає, на автівки не зважає. Не боїться горобець прямувати навпростець, На зелений він крокує, зебри рисочки рахує.
Люлi, люлi, люлi, лю Люлі, люлі, люлі, лю Я тебе люблю, люблю Поцілую в вушко, в ніс Щоб здоровим й гарним ріс Люлі, люлі, люлі, лю На ніч ліжечко стелю...
Песик хвостиком махає – Значить гарний настрій має Твої капці заховає, Потім з ними погуляє. Ігор зовсім не бракує- Кішку трохи подратує Поганяє старий м’ячик, Бо він зовсім не ледачий. Пообідав і ліг спати - Відпочити й знову грати.
Качечка і сніг Тихо падав перший сніг Качечки не видно ніг. Біла-біла, як хмаринка - Вся занурена в сніжинки. В бік головку повертає, В небо пильно поглядає. Снігопад уперше бачить І не знає що це значить. Це ж улюблена водичка, Як розтане – буде річка.
Праворуч, ліворуч гойдається він. Його існування немає без змін. На місці стояти не може ніяк. Гойдаючись, каже він тихо: тік – так. (кинтяам) [size=16]
Висить чи стоїть і не дівся ніде, Хоч кажуть про нього, що він завжди йде. Завдання його: щоб вести тому лік, Що міряє чинно призначений вік. (киннидог)
22.02.10.
«Добре нам прислів’я каже: Ворог правди не розкаже.»