|
Вірші про війну
| |
barankev-alla
♀
| Date: Вт, 24.02.2015, 11:46 | Message # 91 |
| Всіх перекиньте окупантів догори ногами. (Патріотичний вірш)
Чому з Донецька і Луганська зробили руїни? Чому на сході помирають сини України? Навіщо нам, українцям, ця клята війна? Скільки в землю ще людей положить вона?
Ніхто не хоче відповісти на ці запитання... Дати відповідь - це перше для Пуйла завдання. Пора уже зрозуміти, що йому не вдасться Захопити Україну- вона йому не здасться!
Треба уже зрозуміти, що Україна сильна!! Що вона непереможна і Україна вільна! Що живуть в цій Україні патріоти щирі. Які хочуть з усіма тільки жити в мирі.
Захистять ці патріоти свою БАТЬКІВЩИНУ! Готові всі життя віддати за неньку -Україну! Нехай згадає цей ПУЙЛО, що партизани Є. Хто до нас прийде з мечем - цей тут і згниє.
Жінки й бабці підуть на фронт, у бій - воювати Щоб москальських окупантів в Москву відігнати. Ми не хочемо, як ви при диктатурі жити. Ми хочемо свободу слова і вільно говорити.
Як вам,- не хочемо, щоб нам - роти закривали, За одне слово проти влади - в тюрму відправляли. Ми з вас приклад не беремо, бо він не розумний. Краще вмерти у бою, щоб наш народ був вільний.
Краще вмерти стоячи, ніж жити на колінах. Захистимо Україну, щоб не була у руїнах. Для того всім українцям треба зброю взяти. Краще вмерти за країну, ніж під "МОСКОВ'Ю" бути!
Ставайте всі, українці, у бій з ворогами! Всіх перекиньте окупантів догори ногами! Тоді будемо вільно жити ми в своїй країні! Слава Героям - Патріотам ! Слава Україні! Автор: Алла Баранкевич( 2015 рік)
Я -українка і цим пишаюся! Сама з Львівщини. Пишу вірші, гуморески і тексти пісень з 10 років. Моя професія юрист. В житті головне - сім"я, діти, батьки і поезія! Ціную життя - воно дано Богом один раз!
Post edited by barankev-alla - Вт, 24.02.2015, 14:07 |
|
|
|
barankev-alla
♀
| Date: Вт, 24.02.2015, 11:49 | Message # 92 |
| Якщо хтось хоче в ДНР - нехай в Росію їде.
Ми не дозволимо сміятись із нас УКРАЇНЦІВ! Проженемо окупантів,- МОСКАЛІВ- ЧУЖИНЦІВ!!! Це Пуйло нехай від нас швиденько втікає І всіх своїх перевертнів з Донбасу забирає!!!
Воюють в Україні москалі не віртуальні, А москалі воюють там повністю реальні. Якщо хтось хоче в ДНР - нехай в Росію їде. Хто вб"є наших українців- сам в могилу піде.
Хто в ДНР і ЛНР -- це бандити й терористи. А ті хто їх захищає - брехачі і оферисти. Ми, українці, дуже добре усі знаємо, Що в своїй країні тепер робити маємо.
І захищати нас,- Росію ми не просимо, А щезнути з України бойовиків, - попросимо. Ми нація волелюбна, в обіду не дамося, Якщо буде потрібно- завжди захистимося.
Росіяни й українці завжди були братами Тепер через того Пуйла стали ворогами. Господь його покарає - нехай про це знає, Божа кара найсильніша - нехай не забуває! Автор: Алла Баранкевич(2015 рік)
Я -українка і цим пишаюся! Сама з Львівщини. Пишу вірші, гуморески і тексти пісень з 10 років. Моя професія юрист. В житті головне - сім"я, діти, батьки і поезія! Ціную життя - воно дано Богом один раз!
Post edited by barankev-alla - Вт, 24.02.2015, 11:52 |
|
|
|
barankev-alla
♀
| Date: Вт, 24.02.2015, 13:49 | Message # 93 |
Ми не дозволимо сміятись із нас УКРАЇНЦІВ! Проженемо окупантів,- МОСКАЛІВ- ЧУЖИНЦІВ!!! Це Пуйло нехай від нас швиденько втікає І всіх своїх перевертнів з Донбасу забирає!!!
Воюють в Україні москалі не віртуальні, А москалі воюють там повністю реальні. Якщо хтось хоче в ДНР - нехай в Росію їде. Хто вб"є наших українців- сам в могилу піде.
Хто в ДНР і ЛНР -- це бандити й терористи. А ті хто їх захищає - брехачі і оферисти. Ми, українці, дуже добре усі знаємо, Що в своїй країні тепер робити маємо.
І захищати нас,- Росію ми не просимо, А щезнути з України москалів попросимо. Ми нація волелюбна, в обіду не дамося, Якщо буде потрібно- завжди захистимося.
Росіяни й українці завжди були братами Тепер через того Пуйла стали ворогами. Господь його покарає - нехай про це знає, Божа кара найсильніша - він теж не забуває! Автор: Алла Баранкевич(2015 рік)
Post edited by barankev-alla - Вт, 24.02.2015, 13:52 |
|
|
|
barankev-alla
♀
| Date: Вт, 24.02.2015, 14:02 | Message # 94 |
Ми не дозволимо сміятись із нас, - УКРАЇНЦІВ! Проженемо окупантів,- МОСКАЛІВ- ЧУЖИНЦІВ!!! Це Пуйло нехай від нас швиденько втікає І всіх своїх перевертнів з Донбасу забирає!!!
Воюють в Україні москалі не віртуальні, А москальські терористи- повністю реальні. Якщо хтось хоче в ДНР - нехай в Росію їде. Хто вб"є наших українців- сам в могилу піде.
І захищати нас,- Росію ми не просимо, А щезнути з України москалів попросимо. Ми нація волелюбна, в обіду не дамося, Якщо буде потрібно- завжди захистимося.
Росіяни й українці завжди були братами Тепер через того Пуйла стали ворогами. Господь його покарає - нехай про це знає, Божа кара найсильніша - нехай не забуває! Автор: Алла Баранкевич(2015 рік)
|
|
|
|
barankev-alla
♀
| Date: Пт, 27.02.2015, 14:04 | Message # 95 |
| Утікайте, терористи, бо бандери близько! (Патріотична і гумористична коломийка)
На дорозі мокрий сніг і дуже там слизько. Утікайте, москалі, бо бандери близько! Зупиніться, терористи, не біжіть за нами, Бо перекинемо вас всіх догори ногами.
Про бандерівців страшних - Кисельов розкаже І як дітей їмо своїх - картинку покаже. Він брехати дуже вміє, в нього це виходить. Вся москальська пропаганда по Росії ходить.
Що бандери роги мають кажуть терористи І їх бояться як вогню - бандити й оферисти. Всі приїдьте в Україну, хто хоче правду знати. І висновок зробіть самі, що би не брехати.
Не вішайте москалям ви лапшу на вуха. Не тримайтесь за брехню, як воші кожУха. Не девіться в телевізор - цю брехливу "РАШУ", Знайдіть новини в інтернеті про країну нашу.
Кохайтеся усі дівчата, та не з москалями. Бо слова у них брехливі, зроблять біду з вами. Немають слова москалі і мати не будуть. Про те, що нині обітцяли, - завтра вже забудуть.
Не треба уже з москалями договір писати. Шкода часу і паперу їм в руки давати. Треба усім патріотам біту в руки взяти І москальких терористів в Москву відігнати. Автор: Алла Баранкевич.
Post edited by barankev-alla - Пт, 27.02.2015, 14:05 |
|
|
|
iv-ann
♂
| Date: Нд, 22.03.2015, 19:09 | Message # 96 |
| Приходять втрати , йде війна , але солдати герої для життя , як землю захищатимуть , то мир на рідну землю
принесуть .
СТЕПАН БАБІЙ
* * *
Наляжуть сніги , наляжуть льоди
Землі на рамена ,
А їй знай одне лиш : вродить
Пшеницею , кленом .
Наляжуть льоди , наляжуть сніги
Озерам на очі ,
А їм дочекатись , як сонця з юги , -
Пробудження з ночі .
Наляжуть сніги , наляжуть льоди ,
Хай не подолати …
А ти зумій , як Русь з-під орди ,
Встати .
Любов – життя предтеча І смерті – спадок Творінь – зачаток Душі – свічадо ЕМІЛІ ДІКІНСОН
|
|
|
|
iv-ann
♂
| Date: Пн, 23.03.2015, 19:57 | Message # 97 |
| Війна проходить , солдати завжди на мир чекають , розбійники розрухи прагнуть
ГРИГОРІЙ КОВАЛЬ
* * *
Земля не мертва …
Ні , мій друже .
Вона не мертва , ні , не так .
Їй не страшні вогонь і стужа :
Коли в полях завія тужить , --
І пророста під снігом злак .
Земля не мертва …
Ні , жива …
Я камянів , мертвів від болю ,
Коли лежав на полі бою
Один …
І раптом біля мене –
Хай дим , хай полум’я вогненне ! –
Цвіркун озвався в самоті ,
А десь в тривожній темноті
Затьохкав перепел здаля …
І вперше , може , у траншеї
Почув я серцем і душею ,
Як тепло дихала земля . 1950
Любов – життя предтеча І смерті – спадок Творінь – зачаток Душі – свічадо ЕМІЛІ ДІКІНСОН
|
|
|
|
kopylovasvitlana
♀
| Date: Вт, 14.04.2015, 13:33 | Message # 98 |
| Не буду о войне писать.
Не буду о войне писать. Пусть мирно спят её солдаты. Ведь это чей - то недочет. А здесь конкретно брат на брата не день, не два - а целый год.
Стреляют, гатят - дальный бой. На расстоянии сподручней. Вблизи наемник, что обучен, войну профессией зовет.
Что будет дальше - о майн гот. О дальше я писать не буду. С короткой памятью народ людей не любит, лишь зовет быстрей использовать оружье; ведь прибыль новое несет.
Писать об этом нет желанья. Все войны - горе и страданья. И только с миром наш Господь!
Світлана Копилова.
|
|
|
|
luysik67
♀
| Date: Вт, 14.04.2015, 16:54 | Message # 99 |
| Тревожно и страшно:летают снаряды, разорвана в клочья и стонет земля. Колонны из танков и залпы из градов. зверские лица..."подарки" Кремля...
Завешено солнце дымовою завесой, пустые глазницы разбитых домов. Дымится игрушка в песочнице детской... заплакало небо кровавым дождем.
Засеяно поле в осколках и минах нет уж селений - сравняли с землей. Детское:"Мамочка!Мама! Проснись!" -от смерти прикрыла ребенка собой...
Сжалось сердечко и ужас в глазенках. Сырость подвалов - убежище,кров. "Отче,спаси!"- устами ребенка... Война отобрала детство и дом...
2015г.апрель
Attachment:
9446904.jpg
(90.2 Kb)
Хто гіркоту полину смакував - цінити буде дуже мед. Хто в очі смерті заглядав - той знає,що живе.
|
|
|
|
Північна
♀
| Date: Пн, 08.06.2015, 20:09 | Message # 100 |
| Осколком ніби влучило у саме серце, І ніби міна розірвалася в його нутрі.. «Я що дурний, іти туди, у пекло! Воюють тільки дурні на війні!»
І випала із рук міська газета, Яку учора волонтери привезли, Солдат очам не вірив: «Хе, це ж треба! Виходить, Боже, я таки дурний!»
То парубок якийсь, що рветься в бізнесмени, Таке сказав «про сітуацію в страні»… Заділо то солдата, може і даремно, Але він вирішив звернутися до нього у листі:
лист «Ох, що ти знаєш хлопче про війну? Та й не потрібно певно всього тобі знати, Сиди собі спокійненько в тилу, А я пішов вперед за тебе воювати!
Війна страшить тебе з телеекрану, Але навряд чи ти нервуєш й молишся за нас… Ти вип’єш чай і спати ляжеш на дивані, А ми ідем в атаку у північний час…
Ти можеш рідних бачити щоднини, У тебе друзі не вмирають на очах, А я рахую спокою швидкі хвилини, Коли читаю з дому любого листа…
Та зрозумій одне, майбутній бізнесмене, Я тут, бо це моя й твоя земля. Іду я в бій за тебе, і за себе, За те, щоб воля й правда ожила!
І може то тобі здається диким, І може й справді я таки дурний, Та кожен син повинен матір боронити, Коли її убити хоче на твоїх очах чужий!
І хай я може кволий малолітній Ярослав, Але його таки злякався всемогутній Володимир, Коли він меч на князя мужньо підійняв, Щоб матір захистить… напевно, теж дурний був…
Не бійся, хлопче, я тобі не дорікаю: Я знаю, кажуть люди: кожному – своє, Та не суди про те, чого не відаєш, не знаєш… Війна, то, хлопче, діло непросте!» 02.03.2015 Пазиченко С
|
|
|
|
Vitaliyovych
♂
| Date: Чт, 02.07.2015, 23:25 | Message # 101 |
| Капутинизмы.
Давно ль в России песню пели "Хотят ли русские войны", Но в Думе уроды сидели И всё... пропали пацаны.
Ну что ж,московский жребий брошенный, Хоть перед перед богом все равны- Что можно ждать ещё хорошего На главном кладбище страны!
Куда летишь,страна накрученно С вершин Олимпа да в овраг, А может просто не научена Кто друг твой,а кто враг!
Очнись ,страна сермяжная Здесь славы нет твоей. Она дерьмом загажена- Путинской брехнёй!
У Путина проснулись гены Чингисхана И на коня уселась вся страна, Но на коне поедут"Братья мусульмане" А россияне побегут,держась за стремена!
Такого даже и не ждали, "Аллах акбар" кричит спецназ, Ну, а в Москве,в колонных залах Идёт торжественный намаз!
Он любит русских"во языцех" Но есть в любви его изъян Однажды ненавидя украинцев, Он трижды ненавидит россиян
Трудно в России быть Человеком, Тело и душу пинают ногами, Страну заливают лживые реки С Киселёвскими берегами!
Путин кичился российскою культурой Слёзы горячие лил по Муму, Но бросил её огонь диктатуры, Культурным в России не быть никому!
В России чёрноротомания В Московской Думе дикий Ералаш, А "Русский Мир"визжит от обожания, Воспринимая Путинский Шабаш!
У Путина есть клоун подковёрный Везде под дурака,он умного тупил Знакомьтесь,Черноротый пакостник Задорнов, И словоблудец старый,он же Михаил!
Обняла Россию шиза - Одурманенный народ В царство тёмное фашизма Путин за собой ведёт!
Обокрал Россию Путин, Всем бесстыдно лжёт в глаза, Пол России при капуте- Отказали тормоза!
Что для Путина забава - Для России геморрой Для одних палач кровавый Для кого-то он герой !
Стране вовек не износить Своих оков и колпаков Покуда Путин -паразит Повсюду ищет дураков!
По Донбассу Путин ходит грозно И солдат подталкивает в зад Что б одни в Донецких моргах мёрзли, Другие в крематориях сгорят !
Будет Путин при капуте Жириновскому труба, Россияне на беспутье На берёзовых гробах!
Ой,не зли народы,Путин Убирайся поскорей ! И с тобой педали крутит Недоделанный еврей
Любовь России Путина настигнула И даже адресс точный есть, Он царь,мурза,пахан , он же Калигулла Москва,дурдом,палата № 6!
Тот кто с прошлым не в ладах, Историю,зубря не учит Новороссию в гробах Под землёй получит !
Не играй с огнём,Владимир, Пожалей Россию -Мать Или хочешь как и Гитлер Как собака подыхать !
Во власти засиделся Путин, Но час уйти ему пришёл, Ведь на гербе российском головами крутит Здыхающий чернобыльский орёл!
Яковенко В.
|
|
|
|
Schirui_U
♂
| Date: Пн, 13.07.2015, 00:57 | Message # 102 |
| Навіщо та війна?
Навіщо та війна? Навіщо кров братів нам проливати? Навіщо матерям бійців страждати? Навіщо та війна?
Що хочемо ми з вами довести? Ми силой міряємось, мов діти. Невже не можна в злагоді та мирі жити? Що хочемо ми з вами довести?
Війна, безжалісна війна... Гарматний постріл, кулі, кров, Вже тисячі в могилу кинула вона. А ще не все! Бо гинуть хлопці знов і знов.
Пройдуть роки... Вестиме мати дівчинку одну Через село, яке попало під війну. І згадуючи кулі свист, залпи гармат і ті руїни Мати заплаче й скаже донці: "Ось тут твій батько і загинув"...
Хіба ми прагнемо щоб наші діти Дивились зі сльозами на сімейне фото? Та клали біля пам'ятника квіти, Згадуючи, шопенівські, траурні ноти?
Давай замислимось над цим, мій брате. Подумайте, будь-ласка, люди, Чи варто далі воювати? Адже життя одне, і іншого - не буде!
Ваш Щирий українець! (В. М. Сакун)
One love -- Ukraine.
Post edited by Schirui_U - Пн, 13.07.2015, 01:03 |
|
|
|
Schirui_U
♂
| Date: Пн, 13.07.2015, 01:27 | Message # 103 |
| Нічка темна, зорі ясні…
Нічка темна, зорі ясні, Тихий вітер, мясяць сяє. Дивлюсь навколо -- світ прекрасний, Моє серденько завмирає.
Яка ж ти гарна, наша Ненько, Тебе в біді я не покину! Прошепочу лиш я тихенько: "Люблю всім серцем Україну".
Разом всі труднощі з тобою Долати будемо, Вкраїно. Раз і назавжди покінчим з журбою, Не станемо ніколи на коліна!
Єднаймось, браття! Нам лиш це потрібно. Щоб за кордон відсунуть супостата, І жити в Україні гідно. Хай згине ця ворожа сила клята!
Перемогти ніхто нас не зуміє, Бо маємо незламну віру й волю. І ворог це прекрасно розуміє, Та просто намагається відкласти свою долю.
А доля та лиха й нещадна, Змордує недруга й погубить. Тоді Вкраїна залікує рани й садна, Віддячить тим, хто завжди вірить в неї і безмежно любить.
Тож будьте завжди вірні батькивщині, Вона ніколи сину й донці зла не заподіє. І в труднощі ніколи не покине, Візьме на руки, приголубить та зігріє!
Ващ Щирий українець (В. М. Сакун)
One love -- Ukraine.
Post edited by Schirui_U - Пн, 13.07.2015, 01:28 |
|
|
|
kobylyakov
♂
| Date: Сб, 15.08.2015, 01:30 | Message # 104 |
|
Коли до влади прийде той, хто любить свій народ, свою Батьківщину більше ніж гроші - тоді настане мир та спокій в нашій Державі. Олександр Кобиляков.
|
|
|
|
khodunov
♂
| Date: Нд, 07.02.2016, 14:57 | Message # 105 |
| Мипам'ятаємо Героїв, які аеропорт обороняли! Які всі 242 пекельні дні, відвагою своєю - рашистів зупиняли! При обороні було вбито 1541 українських солдат... Їм Вічна Пам'ять! їх вчинок героїчний, Дозволиввигравати, такий усім потрібний час. Щоб армію на Україні, створити швидко і - Нову! Героїв за таку відвагу назвали - "Кіборгами" - всіх! І Українських - 894 Героя, за героїзм дістали по награді. Слава Вам! Героям Слава! Запам'ятайте - 242 пекельні дні, булознескоджено - 14600 рашистів! Це Кіборги – Герої, обороняючи Вітчизну, Тварюк вбивали, котрі сюди з росії зі зброєю, Задля анексії та вбивств позалізали. Героям Слава! А Кіборгам - пам'ять, і Велика Шана! Україні Слава! Бо є в неї такі Величнії Герої! Кіборгам - Пам'ять, таВелика Шана! Україні Слава!
Пытаюсь мысли выразить свои, Сложив слова - из буквочек простых. Слова, же в строчки, сами иногда ложатся И даже складно так бывает, Что Людям нравится, им хочется читать…
|
|
|
|
|
|
|