|
ВІРШІ ПРО КОХАННЯ. СТИХИ О ЛЮБВИ.
| |
natalka7474
♀
| Date: Пн, 10.02.2014, 09:55 | Message # 16 |
| Ось воно справжнє кохання. Браво п. Світлано!
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
|
|
|
|
koninseg
♂
| Date: Сб, 05.04.2014, 19:17 | Message # 17 |
| Вона така проста й складна водночас, вона така розумна й чарівна... Про неї думаю я з ранку і до ночі. Яка ж прекрасна все таки вона!
Вона така чутлива й мила, вона зуміла світ пізнати, якби вона ще мала крила, то й ангелом могла би стати.
Вона так просто не здається, в її очах той запал не згасає. А посмішка! Коли вона сміється, то все навкруг швиденько оживає.
Її так люблять, та я впевнений в одному - ніхто не любить так, як люблю я, ніхто не скаже їй: "Скоріш ходім додому, я так люблю тебе, кохана ти моя."
Вона не носить діаманти і Вітона, вона не їздить на Ем п'ятій BMW й Ferrari, Та я люблю її, я впевнений в одному - Ніщо не зачарує так, як тії очі карі,
її слова, веселі і сумні водночас, як тая посмішка, цікава й чарівна. Про неї думаю я зранку і до ночі. Яка ж прекрасна все таки вона!
М. В.
|
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Нд, 08.06.2014, 15:24 | Message # 18 |
| Женщине "за сорок".
Кто сказал, что женщина "за сорок", Быть благоразумною должна? Видно кто-то очень-очень молод, Чья дорога так ещё длинна.
Кто сказал, что женщина "за сорок", Не должна ошибок совершать? Ведь не так уж этот путь и долог, Чтобы жизни суть сполна понять .
Кто сказал, что женщина "за сорок", Без оглядки не должна любить? Если есть в пороховницах порох, Почему б его не применить?
Женщина "за сорок" ,будь любимой, Пей же наслаждение до дна, Ты должна быть только лишь СЧАСТ-ЛИ-ВОЙ, Ничего другого не должна...
Attachment:
4453074.jpg
(100.4 Kb)
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
Post edited by natalka7474 - Нд, 08.06.2014, 15:26 |
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Нд, 15.06.2014, 17:25 | Message # 19 |
|
Особенности арабского сватовства. Араба я по “скайпу” полюбила, Он был так элегантен и красив, От слов его я обо всём забыла. Ах, что он только мне не говорил. Он ровно в восемь назначал свиданья, Он ждал меня при галстуке в очках, И до утра лились его признанья, И только “НОВВY”* было на устах. Он возводил меня на пьедесталы, Красавицей, Эмирой* называл, Я в комплиментах этих утопала, А он к нему приехать приглашал. Он замуж звал, и с матерью знакомил, Хором своих мне фото высылал. А где то через месяц в електронку, Мне адрес свой тунисский написал. Сказал, что будет ждать меня он вечно, Что только я одна ему нужна, Ну , нервы то мои не бесконечны, Поездка мне в Тунис предрешена! Меня радушно всей семьёй встречали, Был и жених, и свекор, и свекровь, “Наташа”на табличке написали, А главное-что никаких цветов. В такси мужчины первыми залезли, Внимания не обратив на дам, Меня сажали на переднем месте, А на коленки дали чемодан. До дома мы недолго добирались, Я думала с дороги отдохну, А там меня сюрпризы поджидали, Уж точно до утра я не усну. Соседи, дядьки, тётки, деды, бабы, Целуют, обнимают все меня, Ох уж, любвеобильные арабы, Не быть мне без внимания ни дня. И ночью отдохнуть не получилось, Ни с суженым моим поговорить, Чтоб “ничего такого” не случилось, Свекровь осталась нашу часть хранить. Позавтракав, я думала, ну точно, Теперь уже поговорим о нас, Но милый улетучился в кафешку, В носках и пляжных сланцах “ABIBAS”. До вечера его не наблюдала, Смотрела дом, готовила еду, Хотела удивить их всем, что знала, Гадала-подойду не подойду. На ужин всё семейство было в сборе, Мужчины вместе, женщины-где кто. А мне остались лишь посуды горы. “Спасибо” не сказал из них никто. Отрыжка, кто погромче, чай, арахис, Ах как приятно в обществе таком. Кальян курили, громко возмущались, Казалось, что попала я в дурдом. Любимый предложил прогулку к морю, А я хотела город посмотреть, Но он сказал: ”Зачем нам этот город? Тут галереи и музея нет. Что шаг –то деньги,а зачем их тратить? Их можно в дело выгодно вложить, Купить осла, машину или трактор, Ведь это может прибыль приносить.” Хотела я коробку шоколада Купить и принести его родне, Но он сказал:” их баловать не надо”. Купил жевачку он себе и мне. Сказал, что я должна быть экономной, если хочу свекрови угодить, Должна в одежде и еде быть скромной, по пустякам деньгами не сорить. Так пролетела длинная неделя, Я всё сидела дома у окна, Или на кухне я посуду мыла, Еду варила тоже я одна. Я не гуляла городом ни разу, Не видела турцентров и Медин, Сидела дома, слушала рассказы, Как сильно повезло и мне и им. О том, какую свадьбу нам сыграют, О том, как будем счастливо мы жить, О том, что надо к годовщине свадьбы Наследника любимому родить. От планов этих в голове шумело, Вся жизнь была расписана по дням, Я даже слова вставить не сумела, Семейство все решило за меня. Дней через десять с ними я прощалась, Вернуться обещала я с семьёй. На родину к себе я возвращалась, “С эмоциями полною душой”. Потом в дороге вспоминала долго, Как вымотала нервы мне родня, Нет, нет, не надо счастья мне такого, Вы больше не увидите меня. Не буду больше в мире интернета , Искать я счастья и пытать судьбу. А если есть мой ПРЫНЦ на свете где-то В реальном мире я его найду. Hobby*- с арабского – любовь. Эмира*- с арабского-царица
Attachment:
3941369.jpg
(88.7 Kb)
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Ср, 27.08.2014, 14:09 | Message # 20 |
| Як хочеться заснути й бачити життя ласкаве , відчувати радість кохання , любові , бачити і відчувати як
сповняються надії мрії , як чогось добро осягаєш в житті, як цвіте навколо життя , який прекрасний світ ,
народжуються діти , і ніхтоне бажає зла… Але бажання не хочуть люди в добрих помислах відчувати , хочуть
відібрати навіть мрію , і щоб день надій ніколи не сповнявся . А я чекаю…
Микола Карпенко
НЕ КАЖИ НІКОМУ
Не кажи нікому , що в зеленім гаю ,
Як прилине вечір , я тебе чекаю ,
Не звіряй любові ні одному слову ,
Бо підслуха нічка двох сердець розмову .
Не співай , ідучи рано по стежині ,
Бо почують гори і розкажуть сині ,
Як серця з любові б’ються опівночі ,
Як палають жаром вустонька дівочі.
А якщо розлюбиш і підеш від мене –
Не розказуй людям про той гай зелений ,
І про ту стежину у краю гірському ,
І про тії ночі не кажи нікому.
Краще промовчати , хай любов розкаже , треба тільки ждати , навчитись чекати…23.08.2014 8:57:41
надія-крок до майбутнього
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Пн, 15.09.2014, 18:36 | Message # 21 |
| Коли кохаєш , любиш – необережно , безмежно і чудесно . Здається весь світ одягнений в красу , і більше нічого
не треба . Коли занурюється тіло в відчуття , коли всядуша аж кипить в почуттях , здається більше нічого в світі
не треба . І нетреба розкаюватися що полюбив не того чи не ту , що може полюбив навіть зло , а воно тебе
збезчестить… Та ні , любов до добра вернеться , а від зла відвернеться, лиш шкода тих , хто заблудився у любові ,
і ніяк не може побачити світла , босправжня любов – це світло і все видно , як на духу , а прихована – це брехня ,
а брехня любовю не може бути .
ОЛЕКСАНДР ГОРДОН
*** І ти мене , кохана , -- не забудь !
І я тебе , будь певна ! – не забуду .
Про нас добром іде згадають люди
І навіть внуки , дасть Бог , помянуть .
Ну що ж … Прощай … Розлука ще не смерть …
Кохання не вмирає і в розлуці ,
Якщо не піддаватися розпуці
І тугою наповнюватись вщерть .
Живи , живи , як жила і живеш ,
Не вір , що я тебе колись розлюблю …
Якщо самі любові не розгубим ,
То в нас її повік не одбереш !
Але як любити обережно , коли хочеться безмежно …28.08.2014 8:24:25
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Нд, 21.09.2014, 19:08 | Message # 22 |
| Любов , як красу , хочеться мати вічно , але щоб мати , треба її сіяти , щиро , ніжно , бути любовю для інших ,
щирою , вірною , бути життям , давати життя ,ділитися найкращим , тоді врожаї любові , будуть безмежні , щирі ,
милі іправдиві , і ніяка заздність її не зруйнує.
ОЛЕКСАНДР ГОРДОН
Кохання лягло у снопи
Обіймів і твого волосся …
І наших бажань полюси
Зійшлися у многоголоссі .
І м’яко стелилася ніч . І ніжно торкнулося щастя .
Посеред земних протиріч
Ми були щасливі й прекрасні .
До ранку устами краси
Ти вічність ліпила охоче …
І наші палкі голоси ,
І наші палаючі очі .
Любові всі бажають , але щоб мати – треба віддавати !30.08.2014 7:51:12
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Ср, 08.10.2014, 21:18 | Message # 23 |
| І я спробую написати , про любов яка була , про любов яка вже є , і ніколи не пройшла !
Диптих –«Любов – життя !»
Любов – це вогонь що народжує світ ,
Любов – це вода що народжує час ,
Любов – це весна що народжує квіт ,
Любов – це життя , у серцях почуття .
Коли у житті ти спізнаєш любов ,
То думка одна – народити життя ,
І мрія одна дати людям добро ,
Цей щирий вогонь вберегти у серцях .
Якщо ж ти вмираєш – любов обійми ,
Упав й не встаєш –то любов відшукай ;
Як людство у тьміто світи від душі ,
Назавжди всім людям небес і землі .
2.
Любов – очищення душі ,
Що світло вловлює у серці ,
То ж відданість життя – любов ,
Яка горить , ніби безсмертна .
*
Це ранок мрії ,що іскрить Любов – це те коли болить , Коли страдаєш – то й живеш Любов пізнаєш – не помреш ! …………….
Коли ж сухий – то ніби тінь Тоді і серце твоє – тлінь ,
Тоді й життя твоє як мить – І не горить , і не кипить - Й чуття , як мумія часу Яка вклонилась тільки злу Яке засохло без життя То й серце твоє – вічна тьма .
12.04.2014 11:45:40---01.06.2014 10:34:01 31.03.05.10.07/04/2013 --21.08.2014 16:12:29
Іван Українець .
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Ср, 15.10.2014, 20:13 | Message # 24 |
| Любов часто засліплює очі , мутить душу , вона живе в своїй чистоті часто окремо від людини , бо людина хоче щоб її
любили тільки так як вона вважає за потрібне , тільки так як вона розуміє. А любов все одно є , часто незалежно
від тієї чи іншої людини , вона живе . розквітає , і ніколи не згасає , і вона не є мінливою як сонце , що дає деколи
або замало тепла , а деколи забагато , любов завжди однакова , і хто спізнав її чистоту , чесність і силу , той
справді жив нас віті , ні , він живе , як і любов вічно …
АНАТОЛІЙ СІРИК
Пробач мені
За чоловічу сліпоту
За віру в тебе
Наче у повіря
Ще й досі я стою
На тім мосту
Котрого спорудив
І не повірив
Мости до людської душі такі важкі , й щоденно треба прокладати їх , щоб зрозуміти своє місце на землі , в кохане
серце увійти , щоб там на віки залишитись…03.09.2014 13:26:11
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Вт, 09.12.2014, 20:22 | Message # 25 |
| Не гріє вже кохання , як його нема , не буде любові , а може просто все забулось , чи може просто ніколи і не було
. Може кохання – це лише бажання , а може митьця об’єднавча , була тоненька ніби дим , бо і павутинка серця
обєднає , може нема кохання і не має , і може видумкаякась , і вся мізерність у крові , це лихі бажання тіла , але
чому тоді болитьдуша , лишаються не сповнені бажання , а може просто мрії , але коли шукаєш то все одно
знайдеш , й любов у серці оживає… Та що я це мовлю…Кожен вже про цедавно вже знає…
РОМАН КУДЛИК
Залишивсь тільки дим кохання .
Солодкий хай , та тільки дим .
Він трепетом своїм німим
Якісь віщує сподівання .
Іще обплутує він нас ,
Неначе шлейф голубуватий ,
Ще наче хоче обєднати ,
Запевнити : «Усе гаразд …»
Ну що ж … Повіримо на мить ,
Ще втрачені не всі надії .
І дим кохання нас зогріє ,
Коли вогонь вже не горить …
У пошуках минає день , і ніч в чеканні серце зігріває , у надії що прийде ця мить , яка любов у серці оживить …
21.09.2014 9:07:51
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Нд, 14.12.2014, 08:46 | Message # 26 |
| Кожен в світі хоче кимось стати , шукає де краще , і нарешті , сам себе розгубив , десь загубився на стежках
життя . А що треба – залишитися де б не був , де б некинуло життя , людиною ! А то часто стає людина іншій
людині – ворогом ,руйнівником , здирником , обманщиком ,і забуває про те що найперше завжди треба бути
просто Людиною…
СЕРГІЙ БУРЛАКОВ
Серед хвиль,--
Кохана , будь хвилею .
Серед птиць ,--
Кохана , будь птицею.
Серед квітів ,--
Кохана , будь квіткою .
А віч-на-віч із самотою
Залишайся сама собою .
А в любові треба бути любовю , жити любовю і тоді все серце стає людським , і завжди буде добре , хоча зовні
завжди вороги пильнують щоб людина не ставалалюдиною , кохана коханою , а любов не була любовю…
22.09.2014 12:30:45
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Пт, 19.12.2014, 20:08 | Message # 27 |
| ЇЇ слова як мелодія , співають мелодично , чітко , ритмічно , пісенно і одухотворено . Напевно її любов така ж
красива і щаслива . Мабуть її життя , яксуцільне добро що співає , натхненно упевнено щоденною піснею душі .
На їївіршах можна вчитися розмовляти ритмічними словами , творити римовані думки , казати буквами сподівань .
ВІРА ДЕМЦЮХ
Я прийшла у життя в твоє казкою ,
Що зростала у синіх горах .
Обгорнула хмарною-ласкою ,
Що бриніла в пелюстках-устах.
Я летіла на зустріч до тебе
Крізь негоди життєвих доріг .
Я дивилась замріяно в небо,
Там наш погляд зустрітися міг.
Я прийшла у життя твоє піснею
Без шаблонних і завчених слів.
Ти ж любовю великою , світлою
Може серце від стужі зігрів.
Любов якщо зустріли , треба берегти , якщо вона взаємна , треба творити її життям щоб вона була , жила і
зберігала словами в собі життя ! 27.09.2014 10:01:58
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Пн, 22.12.2014, 18:02 | Message # 28 |
| Оспівувати неосяжну любов , чарівну красу , а очі людські , які про все говорять , ніби часом заглядають в саму
душу , сягають глибокої сутності життя , визбирують тамвсі таїни всі зачаровані миті життя , все таке чудове , бо в
душі живе любовсвята , жива , і невпинна , і ніякі злі сили її чистоту не зупинять !
ІГОР НОВАЦЬКИЙ
ОЧІ
Очі – неначе жар – птиці ,
Казку вселила в них ніч.
Ніби у чистих криницях
Срібло хлюпоче із віч.
В них – неосяжнії далі
Глиб океанського дна ,
Гори дзвінкого кришталю ,
Блиск золотого вина .
Очі таїнні дівочі –
Диво в них , чари , краса .
Місяць – пастух серед ночі
Зорі на них випаса .
Зірви мить життя серцем в любові , щоб глибоко поглянути в душу очима правди . 27.09.2014 15:20:26
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Чт, 25.12.2014, 18:59 | Message # 29 |
| Любити правильно , хто в світі тільки не шукав правильних шляхів любові . Чисте серце –завжди любить наївно і
чисто , вважаючи що світ повен чистого чуда цієїнаївної щирої чистої любові , та багато любить своєю хіттю , з
якимисьхитринками , кличе любов в якусь чорноту і брудноту . Як зрозуміти – де щирість , а де прикрість , як
зрозуміти де любов , а де якісь непевні штучки якізаманюють наївних людей у пастку. Проходить час , і більшість
зрозуміє , алевже минула далеко юність , вже десь можливо старість на порозі , і лише тоді ми розуміємо що
знайшли , що втратили , щозгубили , і на що проміняли любов в житті , може шило на мило , може шило на розум
, а в когось є ще чистота … Оце так любов , багатогранна , але все ж такиодна на всіх …
ВОЛОДИМИР КВІТНЕВИЙ
Уміть любити –це наука .
Її сягнути – треба труду .
Це неповторно ніжна мука ,
Як не терпить крихти бруду .
Любить безмежно нам судилось ,
Хто від природи не лукавий .
Любов палка – це вічна щирість ,
І дар від Бога людям даний .
1996.
Штука любові – це не театр одного актора , це не подія одного акту , це часом і не вистава , а просто життя , яке
деколи правильно , а деколи і не правильнопроживаєш … 28.09.2014 17:07:29
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Нд, 28.12.2014, 18:07 | Message # 30 |
| Любити завжди важко , навіть коли любов взаємна . Переживання сушить і мучить душу , не визначеність – чи
завжди із милими нам людьми все добре , чи всі здорові ,як в них справи … Добре коли є щирість і все можна
розповісти … Але деколи нехочеться тривожити коханих людей , і тримаєш біль в собі …
ВОЛОДИМИРА КРУКОВСЬКА
О , я не в силі , я не в силі ,
Лише дивитись в очка милі
І на сумне твоє личенько ,
Мій милий , любий козаченоку !
О , я не в змозі , я не в змозі ,
завжди тримать серце в тривозі ,
але від спогадів німіє ,
тяжко болить , від муки мліє …
Хочеться бажати щастя , і самому побільше його віддати , але заважає самотність , незворушність світу , але
любовю світ можна з місця зрушити і світ рушить разомз нами в любов … 01.10.2014 9:49:20
|
|
|
|
|
|
|