...В повідку добродії Там диво діється Йосифова Марія Породила Христа Спішімо привітати Сказати ДОБРИЙ ДЕНЬ Бог Син і Божа Мати Там ждуть наших пісень... Всі знад Дніпра і Сяну З всіх українських піль В сорочках вишиваних Несімо хліб і сіль Даруймо це Дитині Що спасти нас прийшла Благаймо Україні Єдності і добра. Благаймо в Бога – Сина Щоб в злагоді жили Щоб наша Україна Відкинула гріхи Щоб діти не шукали Хліба у чужині Щоб свій хліб шанували На батьківській землі... 13.01.2013.р.
Благаймо в Бога – Сина Щоб в злагоді жили Щоб наша Україна Відкинула гріхи Щоб діти не шукали Хліба у чужині Щоб свій хліб шанували На батьківській землі...
Ці бажання-слова найбільше вразили. 5!!!!!!!!!!!!!!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")