Я вітаю із святами всіх в світі людей,
Прийде нині до нас в гості багато гостей.
Свята Трійця нині в нас і Зелені свята.
Купається у зелені вся наша хата.
Прикрасила хату зеленими листками,
Гілками із липи і різними квітками.
Ми будемо сьогодні усі веселитись,
На пікнік підемо, й на сонечку погрітись.
На озері купатись і річку стрибати,
Так Зелені свята і Трійцю відмічати.
Нині Божа благодать до нас з небес прийде,
Всім нам щастя принесе і ніжно обійме.
Дякую, Галинко,за привітання, коментар і п"ятірку!! Вас теж вітаю зі святами! Всього найкращого!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")