Зустрілася зима з весною, Обидві сильні-мов жінки, Уперті, гарні і красою затьмарять в небі всі зірки. Та тільки ролі їхні різні, Одна холодна-наче лід А інша-сповнена надії Дарує нам тепло і цвіт. Споконвіків зимі на зміну, Приходить сонячна весна, Назвали СТРІТЕНЕМ цю днину, Зі святом всіх вітаю Я.
|