Коментувати також можна з та

Пт, 26.04.2024, 04:47
Меню сайту
Категорії каталогу
Свята православної церкви [144]
Свята християнської православної церкви
Події православного життя [41]
Події, які стосуються православних церков
Православні традиції [2]
Православна поезія та проза [370]
Твори тільки релігійного змісту
Опитування для Вас:
Чи повинно бути державне замовлення на друк поетичної літератури?
Всего ответов: 350

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Православна віра категорії та розділи української поезії, українська проза Свята православної церкви
 

Успіння Пресвятої Богородиці.

Святкуєм нині День твого Успіння –

День торжества безсмертя над буттям,

То ж душі в молитвах здіймаєм слізних

У Неба вись лише для  вічного життя…

 

В різдві дівство зберегігаючи довіку,

Й в успінні світа не залишила бо Ти,

О Богородице – Царице Всеблагая,

Дозволь же нам з тобою в мирі йти!

 

Прийшла в життя, щоб стати Світлом

Щоб бути завжди Матір'ю Життя

То ж захисти від помислів тих грішних

Очисть в своїх священних молитвах…

 

Ізбав від наглої та несподіваної смерті –

Синів і дочок наших від наруги захисти

Ти ж  Сина  свого відала на тяжкі муки,

Щоб смертю смерть здолав Він на віки.

 

Благослови сьогодні та на завжди,

Прийми під свій святий нас омофор,

Дай серцю жити й Україні бути

Щоб вирватись з скровавлених оков!

 

Спаси нас Пресвятая й заступися –

У Сина свого попроси нам благодать,

Щоб захистив Він неньку Україну –

У пекло всю вернув ворожу рать!

 

28.08.2019

#поезія_Іванна_Осос


Додав: Lilafea (28.08.2019) | Автор: © Іванна Осос
 
Розміщено на сторінці: Свята православної церкви

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 1654 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz