Недільні Повчання із Служби Божої по-італійськи 18 серпня 2024р.
Недільні Повчання із Служби Божої по-італійськи 18 серпня 2024р.
1.вмійте плекати у серцях солодкість любові Божої; 2.жити тільки для Бога, єдиного нашого добра; 3.споживайте хліб Божий, пийте те вино, що Бог приготував; 4.покиньте недосвідченість, живіть; 5.ідіть прямо по шляху розуму; 6.благословіть Господа увесь час, пославляйте повсяк час Його; 7.бійтеся Господа, Його святих- нічого не бракуватиме тих, хто Його боїться; 8.слухайте Бога; 9.не вживай злослівʼя, слів неправди; 10.тримайся подалі від поганого і роби добро; 11.шукай миру і слідуй шляхом миру; 12.звертайте особливу увагу на те, як ви живете; 13.ведіть себе не гріховно, а мудро; 14.використовуйте добре час; 15.знайте, якою є Воля Господня; 16.не впивайтеся, не губіть контроль над собою; 17.будьте переповнені Духом Святим; 18.псалмами, славенями, співаючи славте Господа своїм серцем; 19.повсяк час дякуйте Богові-Отцю вімʼя Нашого Господа Ісуса Христа; 20.приймайте хліб і вино- матимете вічне життя і воскреснете в день останній- зоставатиметеся у Ньому, а Він-у вас; хто їстиме Його, житиме для Нього; це хліб, що зійшов з неба,не той, що його їли предки і померли.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 387 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")