Земля, земля, радій, радій, бо тут Світло засвітилось, Дитя народилось. Славім! Це Він, це Він, Святий, Святий, Бог Син. З Діви воплотився, Духом оповився. Навік. В яслах, в яслах, в сінці, в сінці, навкруг Ангели літають, Царя прославляють. І ми... Ісус, Ісус, Живий, Живий, завжди. Христос народився, люд благословився. Амінь.
|