Радість Твого Різдва скрізь. Найславніша в житті Вість. Найдорожчий в житті Гість. Радість Твого Різдва скрізь. В радість Твого Різдва - дзвін. Шкарлупу полома стін. Новину сповіща всім. В радість Твого Різдва - дзвін. Радість Твого Різдва ось... Найтаємніше відбулось. Наче серце зігрів хтось. Радість Твого Різдва ось.
|