Сьогодні небо,вся Земля Весело торжествують. Всі люди на землі Народження Христа св*яткують. Маленьке те дитя Нам рученята простягає. Спаситель це є ваш, Нам Ангел сповіщає. Радійте нині всі, Й хвалу йому відайте. Пісні співайте йому ви, І молитись не забувайте.
|