Тяжка на нього впала доля (До дня народження Т.Г.Шевченка)
***
До дня народження Т.Г.Шевченка
Тяжка на нього впала доля Та нелюдский дістався фатум Один, як та билина в полі Він бився в скелю дикого царату І запалив вогень щоб людям души грів І сам в тотім вогни згорів Та в нинішні часи над нами він Зрить Тризуб а не виродка орла Він чує дивний, малиновий дзвін Та тихий шепіт сивого Дніпра А ми роскидані по всій Землі Схиляем голови в поклін тобі І велич визнаєм твою і славу У молодій, як мріяв ти державі.
У кожного своя конфігурація у слові , бо це така людська будова .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")