Коли небо розстелить розшитий зірками велюр, де зімкнулись сузір'ями дивні блискучі сплетіння, спалахне сизий місяць, неначе лляний абажур, і на ковдру снігів розіллє золоте мерехтіння.
Храбустітиме сніг, мов хрумка гарбузова скоринка, поміж блискіток білих жеврітимуть пригорщі страз і розпатлані віти прихилить святкова ялинка, обважніла від снігу й таких розмаїтих прикрас!
Закружляє зима, мов у вальсі легкім наречена, білосніжного цвіту натрусить у дзбанок душі і така благодать потече по розсипаних венах, і такі легкокрилі поллються із серця вірші!..
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")