Та скільки б не ходили в церкву- Не зможуть всі там Бога віднайти, а в душу рвану і відкриту- Господь готовий променем ввійти.
У книзі молитов багато... Сама людина, що в собі несе? Які думки перегортає? В житті іде? Чи все - таки бреде?
У Всесвіт відійде завзято: всі дії і журба, яка в словах і подарує диво - свято, Господь у люблячих ,своїх, руках.
|