Коментувати також можна з та

Чт, 25.04.2024, 21:44
Меню сайту
Категорії каталогу
Свята православної церкви [144]
Свята християнської православної церкви
Події православного життя [41]
Події, які стосуються православних церков
Православні традиції [2]
Православна поезія та проза [370]
Твори тільки релігійного змісту
Опитування для Вас:
Чи є у Вашому н.п. поетична спілка, клуб?
Всего ответов: 342

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Православна віра категорії та розділи української поезії, українська проза Події православного життя
 

Чудеса Афону

Старець був сліпий, не добачав,
Він відлюдний подвиг тримав,
Та хтось скаргу, на нього написав,
Що до причастя він їжу приймав.
 
До владики позвали його,
Щоб повчив правилам його.
Є правила для всіх в монастирі,
Їх повинні виконувати всі.
 
В кімнаті секретаря була духота,
Сиділи люди, до владики – отця.
І старець теж на стілець присів,
Він зодягнути тілогрійку захотів.
 
Сонячне проміння через віконце,
Провело через кімнату сонце.
А старець зовсім не добачав,
Він думав, що шнурок провисав.
 
Повісив тілогрійку свою,
На промені, як на гіллю.
Всі жахнулись від чуда цього,
Що старець не відає чуда того.
 
Тут двері відкрились,
І голос секретаря,
Запросив старця,
До владики - отця.
 
Митрополит навчати почав,
Щоб їжу після причастя приймав.
Старець в суперечку не ставав,
Він повчання по наказу сприйняв.
 
Ту ввійшов  секретар і на вухо,
Він розказав про в приймальні чудо.
І очі опустилися митрополита того,
Він з миром відпустив, чудотворця цього.
 

З повчань Паїсія Святогорця. (3 том).
 

Додав: nagornyjj (24.04.2016) | Автор: © Володимир Михальнюк
 
Розміщено на сторінці: Події православного життя, Православна поезія та проза, Михальнюк Володимир

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 2180 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz