Є НА СВІТІ ЛЮБОВ, Є БАГАТО БАЖАНЬ, СОНЦЯ Є ПРОМІНЕЦЬ, ШЕЛЕСТ ЛИСТЯ БЕРІЗ, ПОЧУТТЯ Є ВИНИ- ЇМ НЕ ВИДНО КІНЕЦЬ, І ПРОЛИТО НЕ МАЛО НА ЗЕМЛІ НАШІЙ СЛІЗ.
Є СЛЬОЗА ГІРКОТИ, ЩО ІЗ ЖАЛОСТІ ЙДЕ, СЛІЗ ЖОРСТОКОСТІ ТЕЖ Є ХОЛОДНИЙ ПОТІК, СЛЬОЗИ ГНІВУ ТЕЧУТЬ БЕЗ ЗУПИНУ І МЕЖ- ЩО ПЛЕКАЮТЬ НАДІЮ, ЛИШ НА ПОМСТУ НАВІК.
Є СЛЬОЗА СПІВЧУТТЯ, СЛЬОЗИ РАДОСТІ Є, Й ТІ, ЩО ЗНАЧЕННЯ ЇХ, ЗНАЮТЬ ЛИШ НЕБЕСА. Є СЛЬОЗА ПРОСТО-ТАК, Й ТА, ЩО ПРОСИТЬ ПОТІХ, ТА ВАГОМА НАЙБІЛЬШ- ПОКАЯННЯ СЛЬОЗА !!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")