Дуже добре,п.Укране, що ви налаштовані оптимістично, і так повинно бути, бо все, що не робиться - на краще.Це не останній день, а наша реальність. Дякую!
Пилипе, невже зола горить?.. Адже спочатку було: - "...над Землею, що в золі." А вже далі - "Планета хвора - вся в огні." Катю, "міткою в чолі" не зганьбиш, а ось "міткою НА чолі" - можна... Останні рядки, мабуть, краще подати так: Любов'ю чистою без міри, Нехай вона єднає нас!
Пане, Вікторе, хіба земля не покрита золою після виверження вулканів, яких сьогодні досталь, і хіба вона не горить? Цікава інформація.Світова влада стала інтенсивно піднімати питання про загальне чіпування, і що цікаво, чіпи вшивати в чоло.Дякую за коментар!
"Пошли нам,Боже,силу Віри,..." Ось ці рядочки з ваших уст настільки значимі,для всіх нас ,настільки потрібні,що й передати важко.Вам, п.Катерино щира вдячність за таку поезію,хай і надалі Господь вашими устами доносить її до людей. :hands:
Хто зна - ще не таке ця планета переживала - мабуть переживе... п.Катерино а "погибель" - не русизм? погибнуть - загинути, відповідно загибель. Актуально, але ті хто творять зло, нажаль глухі...
Одна надія на Бога, що допоможе нам пережити. Дані із В.Т.С. Погибель - кінець існування чого-небудь.Дякую, що завітали.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")