Ти ішов Його шукати. Не знайшов. Вернув до хати. Струнко став перед ікони. Там Вона - для охорони. Став молитись довго, тихо, Щоб прощені були гріхи, Щоб народ зміг правим стати. Щоб був паном в своїй хаті. Щоб від Львова до Донбасу Шанували мову нашу. Щоб ця наша, рідна мова Мала вжиток в установах! Щоби брат цю нашу, рідну, Мову вивчив відповідно. Молитвами і словами, Що даровані батьками, Йти нам далі, у майбутнє. У воді, у каламутній, Нам очей, лиця не мити. Один одного любити. Рідну мову захищати, Шлях до Бога торувати. 18.07.2012р.
Дуже дякую за приєднання до моєї молитви. З повагою Василь Шляхтич
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")