Сьогодні , Господи, звертаюся до Тебе, Підношу щиро руки у мольбі, Але нічого не проситиму у Неба, За все подякувати хочу я Тобі.
Тобі я дякую, Всевишній , за здоров"я, Що у сім"ї моїй достаток є і лад, Було нелегко, та якби ще раз прийшлося Той шлях пройти-вернулась би назад.
Тобі я дякую, що був Ти завжди поруч, У скрутний час за руку вів мене, Оберігаєш і біду відводиш, Даєш відваги, що лихе мине.
Тобі я вдячна, о, Небесний Господарю, За те,що я на світі цім живу. За все що маю, за усе ,що знаю, Тобі сьогодні шану віддаю!
|