РОЗДУМИ ПІД ЧАС ПОСТУ .
недопомігши іншим , ми не зможемо їх зрозуміти.06.03.2017 7:58:34
Через непорозуміння у світі всі проблеми . Коли ме не допоможемо іншим , коли ми не вміємо оцінити їх працю , ми не покращуємо цей світ , а навпаки , через байдуже , непотрібне і пусте сидіння за телевізорними шоу , непотрібними базікання , ми витрачаємо добру енергію на некорисні речі . Це те саме що діти сидять за непотрібними іграми годинами і днями , не вивчаючи нічого потрібного .
Коли ми не вивчаємо природу - ми її не розуміємо , і від цього нищимо . А він природи ( навколишнього середовища ) , ми перестаємо розуміти людей , а опісля і себе . А коли ми не розуміємо себе , свої нахили , свої творчі процеси , ми згодом і по справжнього не розуміємо Бога . Коли в світі ми щось одне забули , чи робимо неправильно - згодом ця наростаюча лавина неправильності нас так захоплює що ми не бачимо взагалі як далі правильно жити і робити правильне життя .
Часто всі не оцінюють працю вчителя , не допомагають їм правильно працювати і навчати дітей , і тому в школі не навчають правильно і скільки потрібно вчитися - а навчають примусово більшість знань які або зарано вчити , або просто є непотрібними в даний їхній дитячий час .
( те саме можна сказати про лікарів , священників , інших працівників ...)
Люди збираються тимчасовими групами щоб захистити себе - але окремо збираються десь ті , кого обдурили банки , в кого відбирають чи не даюсь вже за оплачені гроші квартири , і т.д. кожен захищає себе і не захищає інших , а згодом - ми не захищаємо своє державні інтереси - тобто неправильно оплачуємо і податки і всі послуги .
А згодом приходять наростаючи пільги - а даш пільги одному - то давай їх усім . Всі забули про конституційні права рівності доступу до інформації . Ніхто не знає що робить президент , уряд - там засекречена служба одурення , і всі - мовчать ...
Не допоможемо іншим - недопоможемо - собі . Не взнавши потреби інших - ми і свої не виконаємо , а головне не знатимемо - чи ми хочемо забагато чи замало ...
Ів-анн Львівський . 06.03.2017 8:07:31
|