Задається питанням Кожне наше світання Чи пізнати готове Воскресіння Христове? Чи готові для цього Відкриття неземного Зачерствілі й недужі Вкрай згорьовані душі? Чи Господь від нас прийме Щирість наших обіймів, Що у днях і діяннях Всі у протистояннях? Серце болем клекоче: - Вседержителю Отче, На жертовник священний, Лиш Тобою спасенний, Несемо всі старання І земні покаяння. Хай воскресне надія В каяттях лиходія, І очистяться душі До добра небайдужі! Хай лунають у світі Дзвони серцем сповиті, Чудотворна любове - Воскресіння Христове!
Дуже дякую і Вас з наступаючим Воскресінням Христовим!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")