На рахунок : ворог нам братом я не згоден. якщо ви патріот. у наССвоє - збіг сс. краще рідне небо. а от рима співуча = ключі ні в які ворота не лізе. ви ж українець як не як. наголоси у цих словах мусите знати?
Щодо ворог є братом, це філософське питання, бо перед Богом ми всі брати і всі рівні, а між братами є ворог і це - факт. Так, п.Василь українець і такий щирий українець і в нас, в Україні, не на кожному розі, а щодо наголосів, то проблема, бо коли кожен день чуєш одні наголоси, а для вірша потрібні інші, та щей в такому віці і самотужки, то важко.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")